Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast presenta millores a la senyalització dels aparcaments i unifica el cartell amb la Fira

Aquestes millores són algunes de les propostes que fa un estudi de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’estudi constata que la mostra de caves i gastronomia és un dels principals motors de promoció a la capital del cava, però suggereix introduir canvis.

Alguns ja es poden veure en aquesta onzena edició, que obre portes a les 7 d’aquesta tarda, i d’altres s’aniran incorporant progressivament.

Una de les més visibles és la unificació del cartell i les banderoles que anuncien el Cavatast i la Fira Comercial. Segons l’estudi hi havia massa diversificació publicitària i això confonia els visitants. Ara queda pendent que la Confraria del Cava també accepti unificar la publicitat de la Setmana del Cava, que té cartell propi.

L’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, ha explicat al magazín La Plaça que l’ajuntament i la Confraria han iniciat converses i confia que arribin a bon port.

 

Seguint les indicacions de l’estudi, el Cavatast també ha introduït millores en la senyalització dels aparcaments i dels serveis públics.

Per a la propera edició, queden pendents altres suggeriments com modificacions dels horaris del Cavatast o programar un acte cultural destacat que diversifiqui l’oferta de la mostra de caves i gastronomia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: