Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà tarda obra portes a Sant Sadurní la onzena edició del cavatast i la Fira comercial

La capital del cava s’omplirà d’activitat aquests propers dies, amb la posada en marxa de la mostra de cava i gastronomia del cava juntament amb la Fira Comercial que organitza el sector comercial de Sant Sadurní.

<p align="left">En aquesta edició hi haur&agrave; a la Mostra 35 expositors de cava, que se sumaran als de gastronomia, xarcuteria i tamb&eacute; pastisseria. De fet, com ens explicava la regidora de comer&ccedil; de Sant Sadurní, Ester Parellada, pel que fa a la pastisseria enguany seran quatre els expositors que mostraran postres elaborats amb cava.

<p align="left">Al voltant de la Mostra hi ha activitat diversa, i un exemple poden ser els tasts i maridatges que l&rsquo;any passat es van fera Can Guineu. Enguany a causa de les obres que s&rsquo;hi estant fent, s&rsquo;ha traslladat aquesta activitat al recinte firal dels carrers del centre de Sant Sadurní. Parellada comentava tamb&eacute; que hi ha activitats per tal que els visitants coneguin la capital del cava.

&nbsp;

De fet l&rsquo;any passat van passar-hi unes 30.000 persones, for&ccedil;a d&rsquo;elles de fora de Catalunya.

&nbsp;

La inauguració es far&agrave; a les 6 de la tarda, al saló de plens de l&rsquo;Ajuntament de Sant Sadurní. Far&agrave; l&rsquo;acte inaugural el president de la cambra de comer&ccedil;, Miquel Valls. El cavatast estar&agrave; obert el divendres des de les 7 de la tarda i fins a les 10 del vespre. Dissabte obrir&agrave; portes a les 12 del migdia i fins a les 11 de la nit; i diumenge obrir&agrave; a les 11 del matí i fins a les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: