Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà rep 10.000€euro; de "La Caixa" per a la inserció laboral de persones discapacitades

Aquest ajut s’emmarca en una convocatòria de la entitat d’estalvi per a projectes d’inclusió social i laboral de persones amb discapacitat. A les comarques barcelonines s’han adjudicat ajuts a 36 projectes, entre els quals es troba el de la Fundació Mas Albornà, que treballa per a la inserció laboral del col·lectiu de discapacitats psíquics i amb trastorns mentals o físics de la comarca de l’Alt Penedès.

El gerent de la Fundació, Xavier Cartanyà, comentava en l’acte de signatura de l’acord de col·laboració amb “La Caixa” que la seva voluntat és treballar per tal que els sectors empresarials de la comarca vegin el col·lectiu de persones amb malalties o discapacitats mentals com a iguals. La intenció és que se’ls tingui en compte pel que aquestes persones saben fer, i no per el que no saben fer.

 

El projecte de Mas Albornà centra la seva atenció en que els treballadors del centre puguin comprovar en primera persona la possibilitat d’inserir-se laboralment, al mateix temps que demostrar a les empreses les capacitats laborals d’aquest col·lectiu.

 

De fet aquest projecte neix de la detecció de la no contractació per part dels empresaris de persones amb discapacitat psíquica, però per contra si de persones amb discapacitat física.

Actualment la Fundació Privada Mas Albornà compta amb 180 usuaris i 60 treballadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: