Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha ratificat el text refós del Pla general d’Olèrdola

En una sessió extraordinària, celebrada la setmana passada, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovava per unanimitat corregir algunes errades de detall detectades en el text refós del POUM, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. L’acord del ple era el darrer requisit perquè l’endemà la comissió d’Urbanisme de Barcelona acabés de donar el seu vist-i-plau definitiu al nou pla general d’Olèrdola.

Les llicències conforme al nou POUM només es podran donar quan sigui executiu, és a dir, a partir de la seva publicació al DOGC. Una publicació que es preveu es pugui fer a finals de novembre o inicis de desembre. Quan això passi ja no serà executiu el planejament de l’any 82 i les llicències s’hauran d’adaptar al nou POUM, incloent les que ara estan suspeses.

La publicació en el DOGC suposarà el darrer tràmit d’un llarg procés d’elaboració i aprovació del nou planejament urbanístic d’Olèrdola. El debat es va encetar durant la legislatura compresa entre els anys 1999 i 2003 i en el darrer mandat municipal es van portar a terme el gruix dels treballs, incloent un procés de participació ciutadana previ a l’aprovació inicial del POUM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: