Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC manifesta la seva preocupació per un possible acord PSC-CIU pel projecte del carrer del Comerç

Davant l’obertura d’una ronda de converses per abordar la modificació puntual del POUM del carrer del Comerç, Esquerra es referma en les al·legacions que va presentar el febrer d’enguany i s’oposa a la seva modificació ja que considera que desvirtua el Pla d’Ordenació Urbana Municipal aprovat el 2.003.

Aquesta modificació, diuen, s’oposaria als plantejaments d’un creixement moderat i equilibrat de la Vila que els republicans han defensat durant la campanya electoral.

L’executiva recorda que va ser el primer grup polític en denunciar el projecte i en presentar al·legacions al mateix. L’executiva d’Esquerra, a més, considera que si no s’haguessin presentat les al·legacions, el projecte hauria tirat endavant. Per això, des d’Esquerra s’insisteix que amb l’actual Pla d’Ordenació Urbana Municipal és suficient per regular el desenvolupament de la zona i per preservar l’adequada combinació d’interessos particulars i públics.

L’executiva local republicana manifesta també que vetllarà perquè no es produeixi un acord entre el PSC i CiU, que acabi esdevenint un maquillatge de la reforma proposada per l’equip de govern de Vilafranca. Esquerra considera que a la zona hi ha interessos prou poderosos com per forçar els dos grans partits del consistori vilafranquí a una entesa que aniria en detriment d’una Vilafranca sostenible. Properament, l’executiva local d’ERC convocarà els veïns del Molí d’en Rovira per donar a conèixer el posicionament del partit i per conèixer de primera mà les inquietuds i el grau d’informació que tenen els veïns de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: