Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’Avis de Caixa Penedès ha començat el nou curs

Ara fa uns dies a l’Hotel Pere Tercer se celebrava el tradicional ball que significa el punt d’arrencada de la nova temporada d’activitats que munta el Casal d’Avis de Caixa Penedès. Amb una sala plena de membres que participen habitualment dels actes que s’organitzen, s’irradiava bon rotllo. I és que segons ens explicaven alguns dels participants un casal d’avis com aquest és “una unió d’amics, molt ben avinguts i amb ganes de passar-s’ho molt bé”.

D’excursions n’han feta moltes i en molts llocs diferents. Fa uns dies eren, per exemple, a Platja d’Aro. Cada any canvien d’itineraris i en els propers dies tenen previst viatjar fins a Galícia, en una estada de vuit dies. És una de les excursions llargues, que en diuen, perquè de les més properes ja en fan una, com a mínim, cada mes. Cadascú escull, és clar, el que més li agrada del Casal. Això ho deia a la nostra emissora, el president del Casal d’Avis de Caixa Penedès, que ho és des de fa tres anys, en Jaume Massanell. D’activitats n’hi ha per a tots els gustos. Aquesta temporada destaca una novetat, la del curset de puntes de coixí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: