Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos dóna el vist-i-plau al conveni per desplegar els Mossos d’Esquadra

El ple de l’Ajuntament dels Monjos va aprovar dilluns per unanimitat el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia que signaran els representants del consistori amb el departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.

El conveni és un pas necessari per al desplegament dels Mossos d’Esquadra al municipi, el proper 1 de novembre, i determina que la voluntat de les parts és la d’aconseguir la màxima cooperació i col·laboració en l’execució de les funcions encomanades als cossos policials que depenen de totes dues administracions.

Fruit del conveni la policia local mantindrà les seves competències de trànsit i seguretat al municipi, però comptarà amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra en aquelles ocasions en les que sigui necessari. Per la seva part, els Mossos d’Esquadra comptaran amb la col·laboració dels agents locals en els afers que siguin de la seva competència.

La signatura oficial del conveni, aprovat dilluns, es durà a terme el proper mes de setembre a Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: