Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra alerta que l’exposició pública del POUM de Sant Quintí no és legal

El grup municipal d’Esquerra de Sant Quintí de Mediona ha alertat a través d’una instància administrativa l’Ajuntament quintinenc, governat per CiU en minoria, que el procés d’informació pública de l’aprovació inicial del POUM no compleix la legalitat, atès que la documentació exposada al públic té diferències molt importants respecte al projecte aprovat inicialment en el ple municipal el 9 de maig amb el suport de CiU, Esquerra i el PP.

En concret, els plànols exposats al públic a les oficines municipals i els DVD’s amb la informació pública sobre l’aprovació inicial del POUM que l’Ajuntament ha distribuït al preu de 10 euros contenen documentació no vàlida d’una versió anterior del projecte que contradiu aspectes fonamentals d’allò que va ser aprovat en ple.

Així, Esquerra demana que l’Ajuntament assumeixi la seva responsabilitat en aquest error i que ho expliqui degudament. ERC considera que davant d’aquest fet és necessari que es repeteixi el períoded’informació pública complet, aquest cop amb la informació real i legal queva aprovar el ple en l’aprovació inicial del POUM. I finalment, per aconseguir que cap afectat pel POUM resulti perjudicat per aquest error, demanen que l’Ajuntament rescabali els afectats dels costos que se’n puguin derivar, ja que a causa d’aquesta errada de l’Ajuntament hi pot haver veïns perjudicats, que per diverses raons poden haver realitzat despeses econòmiques en va, per exemple buscant assessorament legal per defensar els seus interessos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: