Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els jutjats de Vilafranca es traslladen al nou edifici del barri de la Girada

El trasllat des dels edificis de la plaça Penedès i de l’avinguda de Tarragona cap al nou edifici, a l’avinguda d’Europa, es realitzarà entre demà i diumenge per tal que els òrgans judicials puguin desenvolupar la seva activitat en la nova seu a partir del dilluns vinent.

Així, està previst que demà no hi hagi activitat judicial a excepció del Servei de Guàrdia, que presta el servei a la nova seu des d’aquest matí.

L’adreça de la nova seu, on estaran ubicats tots els òrgans del partit judicial de Vilafranca així com el registre civil, serà l’avinguda d’Europa núm. 10. L’edifici, amb un cost d’uns 4,5 milions d’euros, té 4.323 m2 i acollirà els quatre jutjats, així com diverses dependències en previsió d’un futur creixement. També inclou dependències per al Registre Civil, l’Oficina de Deganat, la Fiscalia, així com despatxos per als metges forenses i dependències per advocats i procuradors.

Per tal que tots els vilafranquins i penedesencs puguin conèixer les noves dependències judicials, s’ha programat una jornada de portes obertes, que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent, de les 10 del matí a les 2 del migdia. En el marc de la jornada, al migdia visitarà l’edifici la Consellera de Justícia de la Generalitat, Montserrat Tura, que estarà acompanyada per l’Alcalde de Vilafranca, membres del consistori i autoritats polítiques i judicials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: