Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els castellers de Vilafranca fan una crida als afeccionats per assolir la torre de 9 i el pilar de 8

Aquests són els objectius dels Verds de cara a la Diada de les Santes de Mataró.

Els responsables de la colla, amb el president Jou Cabré i el cap de colla Lluís Esclassans, al capdavant han convocat als mitjans de comunicació per donar a conèixer alguns dels objectius per aquest mes de juliol i també per fer una crida pública als afeccionats i seguidors castellers a participar en els assaigs per poder preparar les construccions de gamma extra. Lluís Esclassans destaca que fins ara els objectius marcats s’han anat assolint, amb el primer castell de 9 a Cornellà i amb la bona diada de Vic de diumenge passat amb el 3 i 4 de 9 i el quatre de vuit amb l’agulla. Ara , però, la colla es planteja preparar les construccions de gamma extra i per això fa falta més gent als assaigs. Des de la colla es demana la col.laboració de tothom, fins i tot d’aquelles persones que només es posen la camisa verda en tres o quatre ocasions a l’any. El punt de mira es troba ara en la Diada de les Santes de Mataró, el proper 22 de juliol. Els objectius per aquesta diada són dos castells de gamma extra com la Torre de 9 i el pilar de vuit amb folre i manilles. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca ha explicat també que un altre dels objectius de la temporada és el possible intent de tres de nou amb l’agulla i que per tal de poder dur-lo a terme caldrà que en les properes setmanes es pugui anar portant a plaça el tres de vuit amb el pilar al mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: