Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 40 habitatges tutelats que s’han de fer als Monjos han començat avui amb el replanteig

Aquest matí l’alcalde dels Monjos, Jordi Girona, acompanyat de membres de l’equip de govern i representats de l’Incasol i l’empresa constructora ha visitat els terrenys en que s’han de construir els 40 pisos tutelats per a gent gran que s’han de fer al municipi. Girona explicava al costat dels terrenys que després de l’acta d’avui ja s’han d’iniciar els treballs de construcció dintre de poques setmanes.

L’alcalde dels Monjos recordava que es tracta d’una iniciativa importat, que ha de permetre disposar de 40 habitatges de lloguer per a gent gran amb tots els serveis per permetre’ls que puguin viure sols però al mateix temps atesos.

 

Aquest tipus de promoció és totalment novedós a la comarca de l’Alt Penedès i gairebé a Catalunya, on s’han fet pocs habitatges d’aquestes característiques, ja que els habitatges a més de comptar amb suports de serveis i assistencials, estaran lligats a un centre de dia que es construirà als baixos de l’edifici. L’adjudicació de les obres es va fer al mes de maig a l’empresa Constructora d’Aro per valor de poc més de 3 MEUR.

 

Els habitatges, que es faran a la plaça de la Pau, es destinaran a gent gran i per aquest motiu estaran dissenyats especialment per a persones amb mobilitat reduïda i sense barreres arquitectòniques.

La llista oberta per l’ajuntament ja compta amb més d’una vintena de sol·licituds. Les peticions i la consulta dels requeriments per accedir a un d’aquests habitatges es pot fer a les oficines d’atenció al públic de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos o a l’Espai municipal Antistiana de la Ràpita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: