Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal tanca mandat amb un ple de tràmit i el comiat dels consellers que no repetiran

De fet, el de dilluns al vespre era el darrer ple de l’actual mandat, amb un únic punt a l’ordre del dia que era l’aprovació de l’acta del ple anterior. Una qüestió de tràmit que marca la legislació i que ha de donar pas divendres a la constitució del nou Consell.

Abans però, aquest va servir també per tal que els consellers i conselleres que han estat a l’ens comarcal aquests darrers quatre anys s’acomiadessin i fessin una mica de balanç de la feina feta. El fins ara president, Ramon Xena, que no repetirà en el càrrec, es mostrava satisfeta de la feina feta. D’una banda per l’aprovació inicial anunciada la setmana passada del Pla Director Territorial; però també per els prop de 300 convenis que s’han signat amb diferents ajuntaments i els nombrosos estudis sobre la realitat de la comarca.

 

Un altra dels consellers que tampoc repetirà és Xavier Escribà, que ha actuat com a portaveu de CiU en aquest darrer mandat. Escribà apuntava que des de CiU han volgut defensar el territori, i sobre tot pel fet que consideren que el Pla Director s’ha fet des de Barcelona. Serà però una feina que ara tocarà fer als nous representants que hi hagi al Consell.  

 

Recordem que divendres al migdia s’ha de constituir el nou Consell Comarcal, amb un govern majoritari format per PSC, CIU i ERC, que sumen 23 consellers; i que deixa dos consellers a l’oposició, el del PP i el d’ICV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: