Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi López i Ramon Madaula protagonitzen la programació del primer festival Jean Leon

El pati del Vinseum acollia ahir la presentació d’aquest festival que neix de la voluntat de Jean Leon de crear un espai d’oferta artística al Penedès. En aquesta primera edició del festival es comptarà amb la participació de dos actors de la talla de Sergi López i Ramon Madaula.

El director general de Bodegues Jean Leon, Miquel Torres, comentava que ambdós es van mostrar molt disposats a participar en aquesta iniciativa, a banda de ser grans amants dels vins del Penedès.

 

El festival, i per tant les dues representacions teatrals, es faran en els entorns naturals del Centre de Visites Jean Leon, a Torrelavit. Un espai, com explicava Torres, idoni i que a més lliga amb l’esperit i l’interès pel cinema i les arts escèniques de Jean Leon.

 

La primera de les representacions serà la de Sergi López, que oferirà “Non Solum”; una obra on l’actor ens acosta a uns territoris que ens produeixen plaer, que ens fan riure junts, però que al mateix temps busca alguna cosa al seu interior, i també al de l’espectador. La cita és el dia 29 de juny a les 10 del vespre.

 

El dia següent a la mateixa hora, serà Ramon Madaula qui portarà l’espectacle “Cap el tard”; que vol ser una aproximació a la figura de Santiago Rusiñol a través dels seus propis textos.

Finalment el Festival es clourà el diumenge 1 de juny amb la projecció del film “3055”, produït per Bausan Films i que és un documental sobre el personatge en que es va convertir Jean Leon, explicada per alguns dels actors de Hollywood que el van tractar.

Els actes d’aquest primer festival es complementen amb una exposioció permanent de fotografies del “Primer premi festival Jean Leon de Fotografia”, que s’ha centrat enguany en la temàtica El cinema i el vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: