Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola de teatre del Casal fa les darreres representacions del curs

Aquest cap de setmana els grups de nens i nenes i els d’adults de l’escola del teatre del Casal han estrenat les seves obres. Les dues obres dels petits es feien dissabte a la tarda al teatre del casal i es titulaven Les bambes… i a córrer i Carretera i manta.

 

Pel que fa als dos grups d’adults, el d’iniciació i el de veterans, van actuar dissabte a la nit, també al teatre del Casal. La representació començava amb un preludi d’uns deu minuts a càrrec del grup d’adults d’iniciació. Es titulava Ai… Homes! I era una versió de l’obra de la companyia T de Teatre. De fet, es tractava d’una escena de l’obra Homes, que amb un to irònic, àcid i directe, dissecciona la relació amb els homes.Després era el torn del grup d’adults que ja porta tres anys treballant a l’espai de formació i iniciatives teatrals. Representaven Això no és vida! Adaptació d’un dels professors de l’escola Toni Regueiro, d’una altra obra de les T de Teatre. Això no és vida! És una mirada irònica i divertida sobre algunes de les patologies més comunes de la vida moderna a través de la visió de sis dones. Toni Regueiro explica les característiques de les dues peces.Les obres han estat dirigides de forma conjunta pels tres professors de l’escola: Marina Mestres, Rosa Florido i Toni Regueiro. El cap de setmana que ve, els grups de joves també faran la seva representació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: