Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Guia d’estiu del SIAJ surt aquesta setmana amb prop de 300 activitats

El SIAJ, el Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, publica la Guia d’estiu 2.007, el tradicional recull d’activitats formatives i de lleure destinades als joves.

Amb prop de 300 activitats, la Guia d’estiu recull propostes dels ajuntaments, les institucions, les entitats i les empreses dels 25 municipis de l’Alt Penedès i el Garraf on el SIAJ presta els seus serveis.

La Guia prima la informació de les iniciatives destinades als joves, des de festivals de música a activitats, com explica la responsable del SIAJ, Lurdes Bohé. La Guia també recull la oferta formativa de cursos i tallers, propostes per a la pràctica i iniciació esportiva i finalment, activitats organitzades a l’entorn de la lectura, com les tradicionals bibliopiscines. Bohé ha explicat que cada vegada hi ha més activitats relacionades amb el mar.

 

La Guia d’estiu es complementa amb breus notícies d’interès sobre la preinscripció universitària, els carnets per a viatjar, el servei voluntari europeu o l’assessoria en el consum de drogues del SIAJ i el CAS.

 

La portada és obra del vilanoví Chema Peral que va guanyar el concurs convocat per el SIAJ. La vintena d’obres participants formen part d’una exposició que es podrà veure al Virusnet Cafè, al carrer Dos de Maig de Vilafranca, a partir del 25 de juny.

El SIAJ ha editat 7.000 exemplars de la Guia d’estiu que es comencen a distribuir aquesta setmana, a les dues comarques. També trobareu tota la informació de la Guia al web del SIAJ, a l’adreça www.siaj.net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: