Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es prepara la celebració del 28 de juny

La Coordinadora Antipatriarcal organitza diversos actes per commemorar el 28 de juny. El proper dijous tornarà a ser una jornada de lluita per l’alliberament gai, lèsbic i transexual.

 

El 28 de juny se celebra el dia internacional per l’alliberament gai, lèsbic i transexual. Els col·lectius de l’esquerra independentista de Vilafranca s’han tornat a unir en aquesta ocasió per preparar un programa d’actes relacionats amb aquesta data que van ser presentats ahir en roda de premsa al Casal el Cep. Aquests col·lectius són Endavant, la CUP, la Intersindical, l’Ateneu X, l’Associació Cultural La Fornal, l’Assemblea de Joves, La Torxa i la campanya 300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència. La roda de premsa també va servir per anunciar que la CUP presentarà una moció perquè s’emprenguin accions contra la homofòbia als centres docents de la vila. Es tracta d’una moció que ja va ser aprovada l’any 2004 però que, segons la CUP, no s’ha posat en pràctica. Pel que fa als actes del 28 de juny, començaran el mateix dijous amb una concentració sota el lema Contra l’homofòbia i la transfòbia, destruïm el patriarcat. La concentració tindrà lloc a les vuit del vespre a la Plaça de la vila. En acabar, hi haurà la projecció de la pel·lícula Boy’s don’t cry a l’Ateneu X. El diumenge 1 de juliol, a les set de la tarda a la Fornal es projectarà el film Tan de repente.D’altra banda, el divendres 6 de juliol, a les vuit del vespre a L’escorxador es farà una xerrada titulada Per la despsiquiatrització de la transsexualitat a càrrec de membres del col·lectiu Guerrilla Travolaka. Finalment, del 9 al 15 de juliol, a la Fornal, hi ha l’exposició 1996-2007 Sitges: l’altra cara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: