Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Soler qualifica de frívola i inconscient l’actuació de la Junta Electoral de Vilafranca

Després que la Junta Electoral Central hagi validat les eleccions municipals del 27 de maig a Subirats i el PP hagi renunciat a presentar un recurs contenciós administratiu, el cap de llista d’ERC i alcalde en funcions, Antoni Soler, ha parlat.

Soler ha dit al magazín La Plaça que la “claredat i transparència d’aquests comicis” ha estat finalment validada i per tant, dissabte es constituirà la nova corporació com a la resta de municipis catalans. No obstant, l’alcalde en funcions considera molt preocupant “la frivolitat i la inconsciència” amb la que ha actuat la Junta Electoral de Zona de Vilafranca.

 

Soler qüestiona que la Junta Electoral de Zona invalidés les eleccions i decretés repetir-les en menys de 10 hores, sense contrarestar les al·legacions del PP. Per al cap de llista d’ERC, Antoni Soler, aquesta resolució ha estat “un cop baix” per tot el municipi.

Al conèixer aquesta resolució, ERC només va disposar de 24 hores per presentar les al·legacions pertinents que han servit perquè, finalment la Junta Electoral Central hagi resolt a favor del recurs dels republicans en la seva totalitat.

Tot i que els 3 partits que han obtingut representació municipal podien presentar al·legacions, només ho va fer ERC.

Antoni Soler ha dit al magazín La Plaça que pensa esbrinar què passa a la Junta Electoral de Zona de Vilafranca, perquè ara mateix posa en dubte la seva imparcialitat.

 

Quant al paper jugat pel PP, que finalment queda fora de l’ajuntament per només 9 vots, l’alcalde en funcions afirma que no és rancorós i que a partir de dissabte pensa mirar endavant i treballar per el municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: