Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba la primera promoció del projecte Futura

Dijous es van entregar els diplomes als alumnes participants al projecte Futura i a les empreses col·laboradores, com a cloenda del mateix.El Futura és un projecte de l’IES Gelida, juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica, Serveis Socials i Educació de l’Ajuntament de Gelida, emmarcat dins del Pla d’entorn del municipi.

El projecte està dissenyat per poder treballar i gaudir d’un esglaó més dins de la diversitat dels alumnes, creant estratègies senzilles però operatives per a una millor aplicació i funcionament, tenint en compte el perfil i la realitat actual de l’alumnat. L’objectiu és facilitar que els alumnes puguin tenir l’oportunitat d’adquirir els aprenentatges i competències bàsiques per accedir al mercat laboral.

La col·laboració de les empreses locals és bàsica, perquè els alumnes desenvolupen una part de les hores lectives en empreses locals.

Enguany, han col·laborat onze empreses que han ofert places de pràctiques de perruqueria, lampisteria, hosteleria, fusteria, construcció, tasques administratives, d’emmagatzematge, auxiliar llar infants o peó de construcció-jardineria.

Han participat al projecte 12 alumnes de 3r i 4rt d’ESO, seleccionats des de l’institut, per tal de respondre a les seves necessitats educatives particulars, cercant la millora i potenciant el seu èxit formatiu, a través de l’adaptació del contingut curricular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: