Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Antoni Duran i Lleida fa campanya al Penedès en favor dels candidats de la Federació de CiU

El primer dels actes el va fer el secretari general de CiU a Vilafranca, on es va reunir amb els membres de la candidatura que encapçala Pere Regull. Duran i Lleida va arribar a la capital de l’Alt Penedès per participar en una xerrada que es va fer amb empresaris i botiguers de la vila al Centre Agrícola.

Abans de començar, Josep Antoni Duran i Lleida va voler mostrar el seu suport a Pere Regull i la candidatura de CiU a Vilafranca; tot remarcant que cal que els ciutadans tinguin clar que la única opció real de canvi a l’ajuntament vilafranquí passa per Regull.

 

Duran i Lleida va remarcar que cal motivar els electors per que s’acostin a les urnes el proper 27 de maig, i que CiU espera assolir uns bons resultats no només a la vila sinó a tota la comarca per tal de poder recuperar el govern al Consell Comarcal.

Per la seva banda, el candidat Pere Regull va remarcar que era important comptar amb el suport de dirigents de la Federació, sobre tot també perquè d’aquesta manera se’ls podia mostrar el territori i fer-los arribar directament les demandes que es fan des Vilafranca i el Penedès.

 

Després d’aquest acte a Vilafranca, el secretari general de CIU es va desplaçar fins a Sant Sadurní per oferir el míting central de campanya en aquest municipis, i acabar a la Granada, on va fer un sopar de presentació de la campanya de la formació nacionalista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: