FIVIN difon els beneficis del consum moderat del vi a la Fira Nacional del Vi
La doctora Carmen González, assessora científica de FIVIN i Catedràtica de Farmacologia a la Facultat de Medicina de l’Hospital La Pau, de la Universitat Autònoma de Madrid, va participar en el Seminari Vitivinícola “Vi: Cultura, Nutrició i Salut”, organitzat per COAG Iniciativa Rural Castilla La Manxa.
<p class="MsoBodyText2" align="left">
<p class="MsoBodyTextIndent2">
Durant la seva intervenció, va comentar els principals components del vi, destacant els quals actuen beneficiosament en la salut humana.
D’altra banda, el doctor Guzmán Ortuño Pacheco, assessor científic de FIVIN a la regió de Múrcia i, alhora, Catedràtic d’Anatomia Patològica de la Facultat de Medicina de Múrcia, va participar a la Taula Rodona “Vi, Salut i Investigació”, organitzada pel Col·legi de Farmacèutics de Ciudad Real, amb una ponència sobre “Els efectes beneficiosos del consum moderat de vi: Vi i Cervell”, en la qual també va participar la Presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Ciudad Real, Ana Isabel López Casero.
A través dels assessors científics, FIVIN transmet en tots els punts de l’estat espanyol els beneficis del consum moderat de vi, formant i informant sobre el correcte consum moderat de vi als consumidors. Amb aquestes actuacions, es pretén divulgar la importància del vi en la nostra cultura i tradició, així com els beneficis del seu correcte consum.