Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FIVIN difon els beneficis del consum moderat del vi a la Fira Nacional del Vi

La doctora Carmen González, assessora científica de FIVIN i Catedràtica de Farmacologia a la Facultat de Medicina de l’Hospital La Pau, de la Universitat Autònoma de Madrid, va participar en el Seminari Vitivinícola “Vi: Cultura, Nutrició i Salut”, organitzat per COAG Iniciativa Rural Castilla La Manxa.

<p class="MsoBodyText2" align="left">&nbsp;

<p class="MsoBodyTextIndent2">

Durant la seva intervenció, va comentar els principals components del vi, destacant els quals actuen beneficiosament en la salut humana. &nbsp;

D’altra banda, el doctor Guzmán Ortu&ntilde;o Pacheco, assessor científic de FIVIN a la regió de Múrcia i, alhora, Catedr&agrave;tic d’Anatomia Patol&ograve;gica de la Facultat de Medicina de Múrcia, va participar a la Taula Rodona &ldquo;Vi, Salut i Investigació&rdquo;, organitzada pel Col&middot;legi de Farmac&egrave;utics de Ciudad Real, amb una pon&egrave;ncia sobre &ldquo;Els efectes beneficiosos del consum moderat de vi: Vi i Cervell&rdquo;, en la qual tamb&eacute; va participar la Presidenta del Col&middot;legi de Farmac&egrave;utics de Ciudad Real, Ana Isabel López Casero.

A trav&eacute;s dels assessors científics, FIVIN transmet en tots els punts de l&rsquo;estat espanyol els beneficis del consum moderat de vi, formant i informant sobre el correcte consum moderat de vi als consumidors. Amb aquestes actuacions, es pret&eacute;n divulgar la import&agrave;ncia del vi en la nostra cultura i tradició, així com els beneficis del seu correcte consum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: