Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres comença una nova edició del festival "En veu alta", de narradors i contes per adults

Durant els primers 10 de dies de juny l’Alt Penedès acollirà una nova edició del festival “En veu alta”, el festival de contes i narracions per a adults que dirigeix la vilafanquina Jordina Biosca.

La primera de les sessions es farà el divendres 1 de juny, amb una sessió sota el nom de “monologos i canciones del Averno”, a càrrec de Juan Gòmez “El sobrino del Diablo”.

Jordina Biosca comentava en la presentació algunes de les novetats destacades, que se centrarien en la participació de la música també en aquest festa de la paraula.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">A m&eacute;s, per exemple es far&agrave; una sessió de contes i un taller de cistelleria que permetr&agrave; iniciar-se en el coneixement de la confecció de cistells, ventalls, etc; al mateix temps que la tradició oral dels contes.

<p align="left">Biosca remarcava tamb&eacute; que el festival ha anat creixent en l&rsquo;inter&egrave;s dels assistents, per&ograve; tamb&eacute; per la import&agrave;ncia i rellev&agrave;ncia dels narradors que hi participen.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">De fet al llarg dels 10 dies, el festival comen&ccedil;a l&rsquo;1 de juny i finalitza el dia 10; s&rsquo;acostaran a la comarca narradors d&rsquo;arreu dels pa&iuml;sos catalans, per&ograve; tamb&eacute; de fora. Per exemple de Val&egrave;ncia, Caracas o Nova York.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: