Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 6.000 persones passen per la Technifira

Més de 6.000 persones han passat per la segona edició de la Technifira, que acabava ahir. Durant tres dies, els professionals de la gastronomia i la pastisseria s’han trobat a la fira més tècnica d’aquestes característiques que es fa a l’estat espanyol.

La segona edició de la Technifira, organitzada novament per l’empresa vilafranquina Contorni amb la col·laboració de tots els seus proveïdors i distribuïdors, ocupava una superfície de 14.000 m2. Va començar dilluns i ahir al migdia tancava les seves portes després de tres dies d’activitat intensa. Technifira està considerada com la fira més tècnica de les que es fan a territori espanyol, dins l’àmbit de l’alimentació i la gastronomia. El 80% dels seus 160 expositors no participen a cap altra fira nacional i a la majoria dels estands es fan demostracions a càrrec d’experts cuiners i pastissers. Més de 6.000 persones han passat per la fira aquest any. La majoria d’ells eren professionals però també hi havia una petita part d’alumnes d’escoles d’hosteleria. La procedència dels visitants ha estat molt diversa i la valoració que fan els organitzadors és molt positiva, perquè els visitants n’han sortit satisfets. Els professionals han pogut participar de diverses activitats, algunes de competitives, que han permès conèixer l’alt nivell de la gastronomia i la pastisseria que hi ha arreu d’Europa. Alguns dels professionals, com Carmelo Champagna de l’empresa italiana especialista en xocolates ICAM, consideren que la fira s’està fent més gran. Els professionals esperen tornar d’aquí a dos anys a la Technifira que, de cara a la propera edició, es planteja també obrir, almenys un dia, al públic en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: