Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ha presentat aquesta setmana les seves candidatures a Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola

De fet la de Santa Margarida i els Monjos és la primera candidatura d’ERC que es presenta, en aquest cas encapçalada per Sebastià Robles, nascut als Monjos fa 43 anys. Robles explicava que ERC ha detectat que ja fa alguns anys que va creixent el nombre de gent que votar els republicans en les eleccions generals i autonòmiques; i que ara volen aprofitar aquesta empenta i mirar de canviar el color del govern als Monjos, en que fa 28 anys que mana el PSC.

Robles comentava que entre les seves propostes hi ha subvencionar en un 100% els de text als alumnes del municipi i apostar per la transparència en la gestió municipal.

 

També aposta per mirar de dotar al municipi d’accés a Internet mitjançant tecnologia inalàmbrica a preus reduïts; i preveure les necessitats reals de les places que es necessitaran a mig i llarg termini pel que fa a les llars d’infants. Sebastià Roca està acompanyat en els primers llocs per Asensi Méndez, Karell Martínez, Carme Rueda i Rosa Camps. El seu lema és “sense por, Esquerra i tu”.

D’altra banda també s’ha presentat la llista d’ERC a Olèrdola, que torna a encapçalar Lídia Girona, amb la voluntat repetir presència al consistori i poder assolir un segon regidor.

 

Girona comentava la seva voluntat de continuar treballant per el municipi, i apuntava que s’espera que sigui unes eleccions amb sorpreses, donats els moviments que s’han produït en les darreres setmanes.

 

 

Entre les propostes que presentava Girona hi havia la gratuïtat dels llibres pels escolars, un pavelló polisportiu, una biblioteca pública i en general els serveis i l’atenció als ciutadans. Tot plegat en aquest cas sota el lema “Esquerra, ètica i treball”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: