Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle CelObert de Santa Margarida i els Monjos agafa el lema Cultures

En el marc de les activitats culturals de primavera, l’Ajuntament dels Monjos ha organitzat per quarta vegada el CelObert, el cicle d’espectacles per als sentits.

El cicle va començar l’any 2.004 amb concerts de música i l’any següent ja va incloure altres disciplines artístiques com la dansa, el conte i la poesia.

Enguany el cicle es dedica a les Cultures, com ha explicat la regidora de Cultura, Imma Ferret, al magazín matinal La Plaça.

 

Els espais patrimonials del municipi faran d’embolcall d’aquests espectacles i a banda de la singular biblioteca, la masia modernista de Mas Catarro, la sala de la Societat de cal Rubió i l’entorn íntim del Molí del Foix per primera vegada s’incorporen l’emblemàtica sala de la Societat La Margaridoia i el nou Espai Antistiana de la Ràpita.

Tots els espectacles del cicle són gratuïts i inclouen una degustació de productes dolços del municipi, acompanyats de cava.

En aquesta edició, les degustacions pretenen potenciar la nova marca Comerç del Foix, com explica la tècnica de Patrimoni i Desenvolupament, Àngels Travé.

 

Aquest vespre, una conferència titulada Judaisme, cristianisme i Islam: un mateix Déu i tres religions a càrrec de la doctora en Filosofia i Lletres i en Història Medieval, Dolors Bramon, obre el CelObert 2.007.

La xerrada pretén endinsar-nos en les tres grans religions monoteistes que hi ha al món, per poder veure com, més enllà de les diferències que les separen i les poden enfrontar, totes parteixen d’un mateix origen i són molt semblants.

La conferència es fa a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, a partir de les 8 del vespre.

Els actes del CelObert continuaran dissabte amb un recital de cançons franceses amb L’ombre de ton chien. En aquest cas l’espectacle es fa al Molí del Foix, a dos quarts d’11 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: