Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge l’Agrupació Polifònica protagonitza el concert de cloenda del festival de música de Ceret

El proper diumenge dia 15 d’abril a les 6 de la tarda, a l’església de Sant Pere de Ceret, l’Agrupació Polifònica de Vilafranca protagonitzarà el concert de cloenda de la segona edició del Festival "Musique Sacrée en Catalogne-Les Pasqüetes", que organitza l’Orchestre de Catalogne en aquesta vila del Vallespir durant la setmana posterior a Pasqua.

Els intèrprets, procedents de França i de Catalunya són ELENA COPONS, soprano; GUILLAUME DOUMENGE, baríton; AGRUPACIÓ POLIFÒNICA DE VILAFRANCA i l’ORCHESTRE DE CATALOGNE.

El programa començarà amb tres obres policorals "a cappella", a càrrec de l’Agrupació Polifònica; a continuació, cor, solistes i orquestra, interpretaran el "Requiem" de Gabriel Fauré, i el Salm 42 de Felix Mendelssohn, sota la direcció de la directora Ariane Matiakh, titular de la Filharmònica de Montpeller.

Es dóna la circumstància que en l’edició anterior del Festival, l’Agrupació Polifònica ja hi va participar, interpretant la Gran Missa en do menor de Mozart; enguany els organitzadors han volgut tornar a convidar la coral vilafranquina per al concert de cloenda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: