Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà té lloc el plat fort del festival Dansa també que durant 4 dies omple Vilafranca de dansa

Al voltant del 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, se celebra el Dansa També!, un petit festival de quatre dies de durada que vol donar sortida a l’esforç creatiu que ballarins i coreògrafs estan abocant a la dansa contemporània i, al mateix temps, apropar la dansa a la gent, al carrer, a peu pla.

Ahir, tres escoles de dansa de la Vila van donar el tret de sortida mostrant al carrer el seu treball. Avui, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, ho faran el Gimdans, el Cas i l’Escola de Dansa Assumpta Trens.

També avui, a les 8 del vespre al Forat del Pany, es pot veure l’espectacle 3 impros, on 5 ballarins i 5 músics faran petites improvisacions per parelles al so de la música electrònica.

Demà arriba el plat fort del festival: Emili Gutiérrez, LaTaimada, Cecilia Colacrai i Jorge Albuerne, LGRA i Roberto G. Alonso, tots professionals de primera línia, actuaran en cinc espais del centre de Vilafranca durant tota la tarda.

Les activitats del Dansa també finalitzen diumenge a les 12 del migdia amb un espectacle per a tota la família a Cal Bolet, Avui Sortim, de la companyia Búbulus Dansa, acabada d’estrenar al Teatre Nacional.

Sáez ha explicat que es una gran oportunitat per Vilafranca poder veure aquesta obra i la recomana especialment a les famílies amb nens petits.

 

El programa es complementa amb la segons mostra de videodansa que es pot veure al vestíbul de Cal Bolet, per les tardes, i l’exposició El rostre darrere el moviment, a la Sala dels Trinitaris. Les dues instal·lacions estaran obertes fins diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: