Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU opina que l’estació de regionals farà perdre capitalitat a Vilafranca

Convergència i Unió creu que l’estació de regionals farà perdre capitalitat comarcal a Vilafranca. Els convergents opinen que l’estació actual de rodalies ja està perdent els serveis que, segons l’equip de govern, s’havien de mantenir.

Els regidors de CiU a Vilafranca van oferir ahir una roda de premsa a la seu local del partit. Els convergents van afirmar que l’equip de govern enreda els ciutadans quan diu que l’actual estació de rodalies de RENFE mantindrà els mateixos serveis que tenia fins ara. De fet, segons comentaven Pere Regull i Aureli Ruiz, s’ha passat de tenir 5 vies útils de rodalies a només 2. Des de CiU creuen que el fet que, segons està previst, hi hagi tres estacions tan properes, la de rodalies, la de regionals i la de La Granada, només pot afectar negativament els vilafranquins. Els convergents creuen que l’estació de regionals tindrà més rellevància, els ciutadans de la comarca agafaran els trens allà i, com a conseqüència, Vilafranca perdrà capitalitat a nivell comarcal. D’altra banda, els regidors convergents manifestaven la seva queixa entorn al Pla Urbanístic de l’Ajuntament de Vilafranca. Comentaven que és poc precís pel que fa a la descripció dels equipaments previstos, ja que s’han eliminat les claus que explicaven la naturalesa de cada equipament. Abans de l’eliminació de les claus els ciutadans podien saber quin tipus d’equipament hi hauria en cada cas si consultaven el Pla Urbanístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: