Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca oferirà el primer dijous de maig un documental sobre Jean Leon

La pel·lícula documental dirigida per Agustí Vila sobre la figura de Jean Leon servirà per convertir la sala 1 del Casal de nou en sala de cinema i aprofitant la peculiar configuració que ja es va fer servir per la nit de Fados. De fet, el 3 de maig es farà pràcticament l’estrena simultània a les sales comercials d’aquest documental, ja que el divendres abans es farà la presentació a Madrid, i a Vilafranca es podrà comptar també amb la presència de responsables del projecte.

De fet des de Cineclub Vilafranca han apostat per fer una presentació que sigui una mica més que la simple projecció del documental, i hi haurà una important col·laboració amb Bodegues Torres i concretament amb la marca Jean Leon. Hi haurà degustació de vins i la possibilitat d’escoltar les opinions dels responsables del projecte, com ens explica des de Cine Club Manel Balaguer.

 

Des del Casal han rebut també amb il·lusió la proposta de cine club de fer aquest tipus d’activitat per presentar aquesta pel·lícula, que de fet te una relació bastant estreta amb la comarca. Salvador Casals, el gerent del Casal, comentava que han tornat a apostar per fer de la sala 1 un espai en que es pugui gaudir de l’espectacle tot sentat en taules i en aquest cas podent degustar vins.

 

 

 

La previsió és que puguin assistir a l’estrena unes 300 persones, i les entrades es poden adquirir a la taquilla del mateix Casal el dia de l’estrena. El dijous es farà un únic passi a les 10 de la nit, i després la pel·lícula es podrà veure en les projeccions del cap de setmana.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: