Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 80 gossos participaran a la I exposició que la Reial Societat Canina fa diumenge, a Vilafranca

Al llarg de l’any la Reial Societat Canina celebra 14 exposicions puntuables pel Campionat de Catalunya i aquest diumenge per primera vegada, en fa una a Vilafranca. En aquesta primera exposició canina, que se celebrarà a la Zona Esportiva des de les 11 del matí a les 2 del migdia, hi podran participar tots els gossos amb pedigree o sense.

L’acte té un aspecte competitiu amb gossos optant al títol oficial de Millor Gos de Catalunya. Aquests animals, bàsicament competeixen en bellesa i morfologia de raça com ha explicat a La Plaça, el president de la Reial Societat Canina de Catalunya, Frederic Planas.

 

La vessant lúdica de l’exposició permet portar el gos i compartir experiències amb altres propietaris. A més, també inclou una demostració i un concurs infantil.

 

Aquesta primera exposició també permetrà obtenir el reconeixement oficial de pedigree per als vostres animals de raça pura. Tots els gossos que s’acostin a la Zona Esportiva podran superar el test del Bon Ciutadà Caní, una prova que valora si el gos està ben educat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: