Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una divertida reflexió sobre ser dona i no morir en l’intent obre els actes del 8 de març

Avui es dóna el tret de sortida als actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones amb una conferència de la periodista Sílvia Tarragona, al Saló de Plens de la Casa de la Vila, a dos quarts de 8 del vespre.

Tarragona, que també és escriptora i llicenciada en Dret, ha treballat a Catalunya Ràdio, a RAC 105 i des del 1999 està a Ràdio 4, on actualment fa un programa diari de matinada. L’any 2001, va ser finalista de la primera edició dels Premis Ràdio Associació en l’apartat de millor comunicador de l’any.

La periodista radiofònica ha titulat la conferència “Ser dona i no morir en l‘intent. . . “ i ella mateixa ens ha explicat al magazín La Plaça aquest divertit enfocament. Segons la periodista, oferirà una conferència sense pretensions i amb molt de sentit de l’humor.

Els actes continuen al llarg de març i demà està previst un recital poètic i visual, amb el nom Quan les flors miren els poetes, a càrrec de Sílvia Amigó i Marta Rodríguez, organitzat per CCOO de Vilafranca. Serà a les 11 del matí al Museu del Vi. A les 7, s’inaugurarà l’exposició: Del vot femení a la paritat. 1931-2006, homenatge a Clara Campoamor”, a l’Escorxador.

La presència femenina a les notícies, conferències sobre Frida Kalho i la situació de la dona a la societat actual i un cafè-tertúlia a càrrec de Cooperacció Alt Penedès centren l’activitat al llarg de la setmana que ve.

El magazín La Plaça de Ràdio Vilafranca també participa als actes del 8 de març amb una taula rodona sobre Dona i treball, que tindrà lloc el 22 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: