Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tallers sobre Educació i Drogodependències adreçats a pares i mares d’adolescents

El Centre d’Atenció Social i Seguiment de persones amb problemes de drogodependències, CAS, en coordinació amb els serveis de Salut i Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, organitza per segon any consecutiu uns tallers sobre Educació i Drogodependències, adreçats a pares i mares amb l’objecte d’informar-los i orientar-los en la prevenció d’aquesta problemàtica.

<p align="left">L&rsquo;activitat va encaminada a dotar als pares i mares d&rsquo;una s&egrave;rie d&rsquo;eines per tal que puguin detectar, prevenir i intervenir si s&rsquo;escau, en els problemes relacionats amb el consum de drogues dels joves adolescents.

<p align="left">Els tallers tindran lloc a l&rsquo;Escorxador. Els continguts s&rsquo;han adaptat d&rsquo;acord a l&rsquo;edat dels alumnes i als cursos que pertanyen. Així els tallers dels dies 12, 19 i 26 d&rsquo;abril aniran adre&ccedil;ats a pares i mares amb fills/es de primer i segon d&rsquo;ESO; els dies 3, 10 i 17 de maig aniran adre&ccedil;ats a pares i mares amb fills/es de tercer i quart d&rsquo;ESO; i l&rsquo;11, 18 i 26 d&rsquo;abril per a pares i mares amb fills/es de batxillerat i cicles formatius. L&rsquo;horari ser&agrave; de 2/4 de 9 a 10 del vespre. Els tallers són gratu&iuml;ts i els pares i mares que estiguin interessats/des a participar en aquests tallers, cal que s&rsquo;adrecin al Servei de Salut i Consum al carrer de Santa Maria, núm. 2, 1a planta, o b&eacute; al tel&egrave;fon 93 892 03 58 de dilluns a divendres d&rsquo;11 a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: