Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa un servei d’àpats a domicili per a gent gran

Aquest matí s’ha fet la presentació d’aquest nou servei que ofereix l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, en aquest cas amb la col·laboració de la Creu Roja, que farà el repartiment dels àpats, i de l’empresa Carlos Rocha, que serà l’encarregada de subministrar-los.

El regidor de Serveis Socials, Ramon Xena comentava que aquest nou servei bé a tancar el cercle de les polítiques que s’han posat en marxa al llarg d’aquest mandat per millorar l’atenció a les persones. Xena explicava que aquesta ha estat una de les línies principals d’actuació de l’equip de govern, i que el servei d’àpats a domicili era el que arrodonia tot el que s’ha estat fent en els darrers mesos. El servei comença ja amb 15 usuaris.

 

Xena remarcava la idea de que s’ha estat treballant força en aquest mandat per donar més i millor servei a les persones grans, sobre tot per tal que aquestes puguin tenir una vida millor i estar també el màxim de temps vivint a casa seva. Un exemple d’aquest esforç, que qualificava de molt important, era la política d’ajuts per a la instal·lació d’ascensors.

 

Aquest servei estarà subvencionat en alguns casos, depenent dels ingressos dels usuari, i en d’altres no; però el seu principal objectiu és facilitar la possibilitat a les persones grans i amb mobilitat reduïda de fer una dieta equilibrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: