Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Danseria inaugura aquest diumenge els Xupitos de dansa

Els Xupitos volen ser un espai, que la Danseria oferirà amb una certa periodicitat, per mostrar peces de dansa en creació o ja acabades que necessitin una primera confrontació amb el públic abans d’estrenar-se.

Així, els Xupitos, que han creat les ballarines Olga Álvarez i Beatriz Souza, volen convertir-se en un tast de dansa contemporània o d’altres arts escèniques paral·leles amb voluntat que en aquest espai de Vilafranca es donin a conèixer nous talents i que les altres disciplines artístiques també s’hi impliquin.

Els Xupitos de dansa s’inauguren aquest diumenge, a la 1 del migdia, a la Danseria.

Per tal d’arrencar, aquest primer xupito ha estat forçat per les promotores i per això inclou, d’una banda un parell de propostes sorgides de creadors professionals de Vilafranca i comarca i de l’altra, tres col·laboracions d’alumnes de la Danseria. En tots els casos, s’ha comptat amb la col·laboració d’altres artistes, en el disseny de vestuari, maquillatge i perruqueria.

Els Xupitos de dansa tenen lloc diumenge, a la una del migdia, a la Danseria, al carrer de Sant Julià número 24. L’entrada costarà 1 euro. Tots aquells ballarins que vulguin participar en el proper Xupito de dansa amb una proposta de pocs minuts es poden posar en contacte amb la Beatriz Souza i l’Olga Álvarez, a la Danseria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: