Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alcaldes i el president del Consell Comarcal exigeixen una solució d’urgència a Rodalies

Els 8 alcaldes de la Comissió Permanent del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès i el president del Consell Comarcal, Ramon Xena, han denunciat el desgavell total del trànsit ferroviari i han anunciat que han enviat una carta a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez.

Amb la carta li volen transmetre el sentiment d’impotència i frustració que s’apodera de la ciutadania de la comarca, davant les continuades interrupcions de la xarxa de Rodalies a la nostra zona.

Per això, demanen que es posin en marxa de manera immediata les millores previstes i que es faci tal i com s’està fent el desplegament de l’AVE, treballant en torns nit i dia, de manera que es pugui acabar amb aquesta situació de forma immediata.

 

Aprofitant la carta, recorden les qüestions que el ministeri té pendents en carreteres com l’eliminació del peatge de Martorell i les rotondes previstes a la N-340.

 

L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha afirmat que la ciutadania està farta i exigeix un transport públic de qualitat, cosa que també implica la millora de la freqüència dels trens.

Per la seva banda, l’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, ha destacat que aquestes demandes es fan a través del Consell Comarcal i per unanimitat, però també ha reconegut que la solució no és fàcil.

La resta d’alcaldes s’han pronunciat en termes similars, tot i que alguns no disposen d’estació de tren al seu municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: