Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de nova urbanització del carrer Sant Pere de Sant Pere Molanta, a Olèrdola

El projecte ha estat adjudicat per un import de 100.000 € i suposa la construcció d’una plataforma única en tot el carrer, prioritzant els vianants. Dimarts de la setmana passada, i amb un període d’execució previst de 10 setmanes, s’iniciaven les obres de nova urbanització del carrer Sant Pere de Sant Pere Molanta.

Els treballs els ha adjudicat l’Ajuntament d’Olèrdola per un import de 100.000 euros i suposaran la reforma completa del vial i de les voreres, amb la construcció d’una plataforma única en tot el carrer per prioritzar els vianants. El projecte es va aprovar després de sotmetre’s a la consideració dels veïnat i comporta que la circulació al carrer estigui limitada als vehicles dels veïns. Llevat de l’estacionament temporal per carrega i descarrega, estarà prohibit aparcar.

El regidor de serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns, destacava que l’objectiu de les obres és que aquest carrer de Sant Pere Molanta passi a ser zona de vianants i es puguin resoldre de manera definitiva els problemes de circulació i d’aparcament que es produïen. Per guanyar aquest espai de passeig de qualitat, al llarg del carrer s’instal·larà mobiliari urbà, amb bancs que incorporaran jardineres.

La majoria del finançament necessari per a fer les obres prové d’aportacions d’altres administracions. En aquest cas, dels 100.000 €, la meitat els subvenciona el PUOSC, 20.000 la Diputació i la resta, només el 30% de l’import, els aporta amb fons propis l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: