Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca projecta avui Pequeña Miss Sunshine

Cine Club Vilafranca projectaavui la pel·lícula guardonada amb dos Òscars de Hollywood Pequeña Miss Sunshine. El film es va endur l’estatueta al millor guió original i al millor actor secundari per a Alan Arkin.

Cine Club Vilafranca tanca la programació del mes de febrer amb un film que ha estat triomfador a la nit dels Òscar de Hollywood. Pequeña Miss Sunshine és una comèdia de carretera sobre la més atípica família nordamericana. Es tracta dels Hoover, que emprenen un viatge a un concurs de bellesa preadolescent. Aquest viatge no només resulta caòtic i còmic, sinó que també suposa fer una ullada conmovedora als sorprenents resultats que pot tenir el fet de ser un perdedor al bell mig d’una cultura obsessionada per la victòria. La pel·lícula es pot veureavui dijous a les 20 i a les 22 del vespre a la sala dos del cinema Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: