Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Bertran repetirà com a cap de llista de CiU a Olèrdola, amb la voluntat de recuperar inversions

Ahir es feia la presentació a la seu de CiU de Vilafranca d’un nou candidat de la formació de cara a la municipals a la comarca, en aquest cas al municipi d’Olèrdola. Pere Bertran serà de nou el candidat de CIU en aquest municipi, amb la voluntat de recuperar l’alcaldia per la formació nacionalista, després de quatre anys de govern dels independents.

Bertran es mostrava esperançat de poder assolir l’alcaldia, i comentava que havien fet una llista en que hi havia representació de tots els nuclis d’Olèrdola, per tant amb la voluntat de ser l’alcalde de tots els olerdolencs, també dels de les urbanitzacions de Can Trabal i Daltmar, que encara no estan acabades i no han estat recepcionades per l’Ajuntament. Treballar en aquest sentit de dotar de serveis a les urbanitzacions és una de les prioritats de CiU, però també el fet d’usar l’espai de la Muntanyeta per a instal·lar-hi equipaments municipals.

 

D’altra banda, Bertran comentava també que l’actual gestió dels independents ha estat nefasta per el municipi. En els darrers anys s’ha augmentat la càrrega impositiva en un 30%, per tant l’Ajuntament ha recollit molts diners, però no s’han traduït en serveis i inversions al municipi.

 

Bertran te 41 anys, i ha estat 12 anys vinculat a l’Ajuntament. 8 anys a l’equip de govern, al costat de Josep Mir, i quatre més a l’oposició.

En la presentació el diputat Joan Raventós ha comentat també que en aquests moments les independents s’ha col·locat sota el paraigües del PSC, per tal de poder recollir uns vots que després els puguin servir de cara a la constitució del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: