Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Tertúlies Literàries se centren en La pell freda

Les Tertúlies literàries de la Biblioteca Torras i Bages continuaven aquesta setmana amb La pell freda d’Albert Sánchez Piñol. L’escriptor serà la setmana que ve a Vilafranca per parlar de la seva obra en una conferència oberta a tothom.

La Biblioteca Torras i Bages continuava aquesta setmana amb el seu cicle de tertúlies literàries. En aquesta ocasió, la conversa tractava sobre la novel·la d’Albert Sánchez Piñol La pell freda. La pell freda presenta una història protagonitzada per un individu que desembarca a la platja amb una xalupa. L’home se sent sorprès perquè l’únic habitant de l’illa no surt a rebre’l. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des d’aquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i d’amor, de por i d’esperança. La pell freda és una apassionant novel·la plena d’intriga i d’aventura que, alhora, ens fa viure íntimament els grans interrogants de la condició humana. La novel·la permet reflexionar sobre la manera de comportar-se de les diferents civilitzacions. Els assistents a les tertúlies creuenque són una bona manera de completar la lectura d’un llibre i compartir les opinions que fa aflorar. La pell freda ha estat una novel·la que ha generat molta expectació, principalment per l’estil del seu autor. Albert Sánchez Piñol sorprèn per la capacitat literària de crear una història que no deixa el lector indiferent. L’autor de La pell freda serà a Vilafranca, a la Biblioteca Torras i Bages, el dimarts que ve en una conferència oberta a tothom, durant la qual explicarà diversos aspectes sobre la seva bibliografia i el seu estil literari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: