Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Dàbètics organitza una xerrada sobre l’etiquetatge alimentari

L’Associació de Diabètics de l’Alt Penedès va organitzar aquesta setmana una conferència sobre l’etiquetatge alimentari. Els diabètics han de vigilar especialment quan compren segons quins productes i, per això, és important que l’etiquetatge sigui clar.

La dietista Cristina Rovira va ser l’encarregada de parlar sobre el tema de l’etiquetatge dels productes alimentaris davant dels membres de l’Associació de Diabètics de l’Alt Penedès i altres persones interessades. Rovira forma part de la línia científica de l’empresa Danone i treballa directament en aquesta qüestió. La dietista va explicar la importància que té interpretar correctament l’etiquetatge alimentari des del punt de vista d’una persona diabètica. Segons Rovira, les persones diabètiques han de seguir un procés d’aprenentatge per equilibrar la seva alimentació i fer-la correctament. De fet, hi ha dos tipus de diabetis: la de tipus 1, en la qual el malalt és insulinodependent, i de tipus 2, en què el malalt no requereix un seguiment estricte. Però, en qualsevol cas, cada persona és un món i el més adient és que es consulti amb l’endocrí o el dietista. L’educació en l’alimentació no només és necessària per a aquelles persones que pateixen algun tipus de diabetis, sinó per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: