Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la tercera edició de les Brigades solidàries a Puerto Cabezas

L’Associació d’Amics de Puerto Cabezas presentava ahir el projecte de les Brigades solidàries d’aquest 2007 a Puerto Cabezas. Amb aquesta presentació s’obre també la convocatòria d’inscripció dels voluntaris que vulguin participar en el projecte, que es desenvoluparà aquest estiu

Ahir a l’Escorxador, l’Associació d’amics de Puerto Cabezas presentava les Brigades 2007 a Puerto Cabezas. ES tracta de la tercera edició d’aquest projecte solidari en aquesta regió de Nicaragua. És el tercer any, doncs que aquesta activitat pretén que persones de Vilafranca i la comarca conegut el municipi nicaragüenc de Puerto Cabezas, agermanat amb Vilafranca, Sant Pere de Ribes i La Fatarella. A banda de conèixer la realitat d’aquest país, els voluntaris també hi desenvoluparan activitats entorn a la educació, l’esport i l’ajuda en la construcció d’infraestructures. Més enllà de les estades i el contacte directe amb les persones i col.lectius de la ciutat de Bilwi, també hi ha una tasca de formació i preparació del viatge, la qual s’inicia amb dues xerrades que tindran lloc aquest mes de febrer. Amb aquesta presentació també s’obria la convocatòria per participar en aquestes brigades solidàries. Unes brigades que viatjaran a Nicaragua entre els mesos de juliol i agost, amb una estada aproximada d’un mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: