Dilluns, 3 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rei Carnestoltes arriba aquesta tarda i convida a tots els poca soltes a botifarra d’ou

Els actes del Carnaval de Vilafranca comencen avui, dijous gras, amb l’arribada del rei dels poca soltes que instaurarà el seu regnat. Fins ara, el rei ha arribat amb tren i amb furgoneta i fins aquesta tarda no es desvetllarà el mitjà de transport que farà servir enguany.

A les 7 de la tarda, S.M. el Rei Carnestoltes IV i I de Vilafranca arribarà a la plaça de Santa Maria, acompanyat de la seva cort que inclou per primera vegada el personatge de la concubina dissenyat per Amadeu Ferré.

Òscar Sans, membre de la Comissió de Carnaval, ha avançat alguns detalls sobre la concubina al magazín La Plaça. El seguici del Rei Carnestoltes, acompanyat per The Mckensy’s Cland Band, es dirigirà cap a la plaça de la Vila, tot passant per la plaça Jaume I, plaça de l’Oli, Vall del Castell, plaça de la Constitució, carrer de la Parellada, de la Palma, de Sant Joan i plaça de la Vila.

Tot seguit, tindrà lloc la presa de l’Ajuntament i des del balcó, el Rei Carnestoltes pronunciarà el pregó. En acabar, S.M. el Rei convidarà a tots els poca soltes a menjar botifarra d’ou, a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: