Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos trens nous s’incorporen a la línia C4 de rodalies de RENFE

Avui s’incorporen dos trens nous a la línia 4 de rodalies, la que va de Manresa a Sant Vicenç de Calders i que passa pel Penedès. En aquests moments s’està aplicant un pla de xoc que compta amb inversions importants. Tot i això, els usuaris tardaran en notar les millores que s’estan aplicant.

Renfe va tenir diverses avaries que van provocar retards i molèsties als usuaris durant la setmana passada. Dimecres, un dia especialment complicat per la gran afluència de gent que tornava del Carnaval de Sitges, una avaria elèctrica en una catènaria va tallar durant dues hores la línia C-2 entre Barcelona i Sant Vicenç de Calders. I, el matí de divendres, una avaria a l’estació de Martorell provocava un altre cop que els usuaris de Renfe arribessin tard a la feina. Aquesta vegada un grup de passatgers, indignats, van decidir envair les vies del tren a Martorell. Aquesta nova avaria, va afectar les línies 4 i 7, que uneixen Manresa amb Sant Vicenç de Calders, passant per Vilafranca i per altres municipis del Penedès, i Martorell amb l’Hospitalet. Els usuaris reclamen solucions des de fa temps i, després d’un cap de setmana en que el tema ha estat en boca de tothom, avui comencen a arribar les mesures per evitar tots aquests problemes. S’han incorporat dos trens nous a la línia C4 de rodalies, la que passa per Vilafranca, per agilitar el servei. Aquesta mesura forma part d’un pla de xoc que, des del govern central, es vol reforçar i que pretén solucionar la situació actual de la xarxa de rodalies. Des de Foment, però, s’adverteix que les millores en el servei no seran immediates.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: