Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres s’obre l’aparcament de la plaça de les Avantguardes, al costat del Centre Ricard Fortuny

En els darrers dies han finalitzat els treballs d’urbanització del nou aparcament de vehicles situat al costat del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Es tracta de l’aparcament de 70 places a la plaça de les Avantguardes, amb façana a la avinguda del Garraf, als carrers de Bühl i del General Vallés i al passatge del Modernisme.

Aquesta zona d’estacionament està pensada per donar servei principalment als familiars dels usuaris i usuàries del centre i també a tot el barri del Molí d’en Rovira.

Aquesta zona forma part del Pla d’Aparcaments que està tirant endavant l’Ajuntament i que contempla la creació de zones d’estacionament en els diversos barris de la vila que facin funcions d’aparcaments dissuassoris per als vehicles que accedeixen a Vilafranca des de la comarca.

L’espai urbanitzat, amb un total de 2.203 m2, consta de dues franges paral·leles amb plantació d’arbrat i la combinació de dos tipus de paviment: paviment asfàltic per als carrils de circulació i paviment de llambordes per delimitar i definir les places d’estacionament. L’aparcament compta també amb enllumenat públic i un tancament perimetral amb arbustos. Els treballs han tingut un pressupost d’uns 140.000 euros.

Un cop acabades les obres i per tal de donar a conèixer aquest nou espai d’estacionament al veïnat, el proper divendres 23 de febrer, a les 6 de la tarda, al mateix aparcament tindrà lloc l’acte d’obertura, amb la presència de l’Alcalde de Vilafranca Marcel Esteve i de membres del consistori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: