Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra la Festa del Xató aquest diumenge

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca i el Gremi d’Hosteleria de l’Alt Penedès organitzen una nova edició de la ja tradicional Festa del Xató, una festa gastronòmica en la que hi participen també els gremis d’hosteleria de Sitges, Vilanova i el Baix Penedès i que tindrà lloc a la rambla de Sant Francesc des de les 11 del matí fins les 2 de la tarda.

Com éscostum, a més de les degustacions dels xatós de Sitges, Vilanova, el Vendrell i Vilafranca hi haurà demostracions de la elaboració dels tres xatós convidats i tallers populars d’elaboració del Xató de Vilafranca. Els tallers de Xató de Vilafranca seran gratuïts i es faran en dues tandes de vint persones cadascuna, a les 11 i a ¼ d’una del migdia. Als participants se’ls proporcionaran els ingredients necessaris, així com el morter i la massa amb els quals seran obsequiats.

El tallers estaran dirigits pels professionals del Gremi d’Hosteleria de l’Alt Penedès i donat que les places són limitades caldrà que les persones interessades s’inscriguin prèviament a l’Oficina Municipal de Turisme o al telèfon 93 818 12 54.

La festa estarà amenitzada pel grup de música tradicional Els Cosins del Sac i comptarà també, amb un mercat d’artesania i pintura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: