Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Sant Sadurní canvia de director i vol reconduir la seva trajectòria després de les eleccions

Recordem que fa unes setmanes parlaven de Ràdio Sant Sadurní en relació a una certa tensió amb l’Ajuntament de la capital del cava que van portar l’equip d’informatius a suprimir els informatius diaris. Ara, i després d’una reunió del Consell Rector de l’emissora, s’han produït uns primers canvis en el tarannà de l’emissora i en els seus objectius, que s’han plasmat amb la dimissió del fins ara director, Jaume Aragonés, acompanyar d’altres membres del Consell Rector.

El nou equip que s’ha fet càrrec de Ràdio Sant Sadurní l’encapçala com a director Pere Raventós, que comentava que han tornat a reprendre els informatius diaris i també tenen la intenció de potenciar la programació diària de l’emissora.

 

Raventós comentava que dins de l’emissora hi havia dues visions diferents d’entendre el que calia fer per tirar endavant, i finalment s’ha apostat per potenciar l’emissora, tot i que caldrà veure quin és el resultat de les properes municipals i les voluntats que expressen els diferents grups polítics. Ells aposten però, per fer una ràdio més professional.

 

Una de les opcions passaria per crear un patronat que gestionés la Ràdio i que ajudés a potenciar d’una banda els informatius i la programació variada que ja hi ha actualment de dilluns a diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: