Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’institut Eugeni d’Ors organitza un taller de cal·ligrafia artística

A partir del 16 de gener, la biblioteca de l’ Eugeni d’Ors organitza un taller de cal·ligrafia artística, obert a tothom a partir de dotze anys. Aquesta activitat es farà fins a finals de març, els dimarts, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del vespre.

El taller consisteix a aprendre a escriure amb plomes de punta quadrada, seguint la tradició històrica que es va desenvolupar a Europa sobretot durant l’Edat Mitjana, fins a la invenció de la impremta, i que es va recuperar a partir del Modernisme, especialment als països anglosaxons.

Les primeres sessions es dedicaran a aprendre la tècnica bàsica. Un cop es dominin un o dos alfabets, es podran plantejar petits projectes on aportar la pròpia creativitat. Els responsables del taller són l’Eduard Barrobés, professor de dibuix, i la Isabel Boada, bibliotecària de l’Eugeni d’Ors.

El preu del taller és de 8 euros i inclou el material bàsic (ploma, mànec i tinta). Les preinscripcions es poden fer de dilluns a divendres, de 2/4 de 6 de la tarda a les 9 del vespre, a la biblioteca mateix o trucant al telèfon 93 890 38 33 i demanant per la Isabel Boada.

Un cop començat el taller se seguiran admetent inscripcions mentre hi hagi places lliures. Abans d’inscriure’s, hi ha la possibilitat de fer un dia de prova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: