Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida posa en marxa el Club de Feina

El Servei d’Orientació i Inserció Laboral de Gelida obre un nou espai d’autoconsulta per afavorir la recerca activa de feina. Amb el nom del Club de Feina, el seu objectiu és facilitar l’accés a la màxima informació del mercat laboral de forma autònoma i directe.

El Club de feina va dirigit a qualsevol gelidenc que tingui clar el seu objectiu laboral i que conegui les tècniques de recerca de feina, bé per haver participat en alguna acció del Servei, on hagi treballat el seu itinerari ocupacional, o bé perquè ha estat derivat directament de l’entrevista ocupacional.

Al Club de Feina es pot consultar ofertes i demandes de treball, models de cartes de presentació i de currículums, els tipus de contractació, de formació així com programes de garantia social o escoles taller. També es posen a l’abast dels usuaris eines per a la recerca de feina i internet.

El Club de Feina funcionarà cada dijous, de 10 a 2 del migdia, a l’Espai Jove del Centre Iniciatives Culturals de Gelida. No serà necessari demanar cita prèvia, l’entrada és oberta.

Per més informació cal posar-se en contacte amb el SOIL, al telèfon 93 7792711.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: