Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Català de Vilafranca obre les inscripcions dels cursos de català per adults

El Centre de Normalització Lingüística Alt Penedès-Garraf obrirà el període de matriculació per apuntar-se als cursos de català per a adults corresponents al segon quadrimestre, el proper 7 de febrer.

A partir d’aquest dia, els antics alumnes s’hi podran inscriure. En canvi, les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci, abans de formalitzar la matrícula han de fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Aquestes proves es faran a partir del dia 5 de febrer i prèviament cal demanar dia i hora al Servei de Català, al carrer de la Font, 39, o al telèfon 93 892 03 58.

Un cop conegut el resultat de la prova, a partir del dia 12 ja podran formalitzar la matrícula. Els cursos començaran els dies 26 i 27 de febrer amb una oferta que inclou cursos presencials i a distància.

D’altra banda, a partir del març tornarà a començar el programa Voluntaris per la llengua orientat als alumnes dels cursos bàsics o a altres persones que vulguin practicar la llengua parlada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: