Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantautor vilafranquí Paton Soler encapçalarà la programació infantil de Vilafranca TV

Aquestes festes de Nadal la programació infantil que s’aixopluga sota el nom de Glups! i que ofereix tres programes a través de la Xarxa de Televisions Locals, ja ha comptat amb la incorporació de contes infantils que oferia la Jordina Biosca. A partir de dilluns i aprofitant els resultats positius de l’experiència aquesta programació infantil anirà [...]

Aquestes festes de Nadal la programació infantil que s’aixopluga sota el nom de Glups! i que ofereix tres programes a través de la Xarxa de Televisions Locals, ja ha comptat amb la incorporació de contes infantils que oferia la Jordina Biosca. A partir de dilluns i aprofitant els resultats positius de l’experiència aquesta programació infantil anirà encapçalada per una altre programa de producció pròpia de Vilafranca TV en el qual el cantautor Paton Soler interpretarà cada dia una cançó infantil.

El mateix Paton comentava que és un programa molt agraït de fer, ja que treballar amb infants petits, que son molt espontanis, resulta engrescador. A més, apuntava que les cançons que componen el programa son molt conegudes.

 

Fins ara l’espai Glups! s’ofereix a les tardes de dos quarts de set a dos quarts de vuit i també, com a novetat, a partir de dilluns es reposarà als matins, amb una nova franja de programació adreçada el públic infantil de dos quarts de vuit del matí a dos quarts de nou. L’espai Glups! inclou la cançó de Paton Soler i els programes Ba-ba, Què? Non i E,S,O.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: