Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Deu patges fanalers s’incorporen a la Cavalcada de Reis, que també renova les carrosses reials

A les 6 d’aquesta tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la vila pel Passeig de la Reinaxença, a costat de la residència sociosanitària del Molí d’en Rovira. El seguici, al qual des de fa 3 anys s’intenta atorgar-li un aire solemne i lluminós, comptarà amb tres grups de músics que interpretaran peces populars, medievals, nadales i cançons tradicionals catalanes, així com una seixantena de patges.

Una de les novetats de la Cavalcada 2.006 és la renovació de part del vestuari dels patges i la incorporació de 10 personatges nous, els patges fanalers, la funció dels quals és il·luminar el camí dels Reis.

Obre la Cavalcada 2.007 l’estrella, a continuació aniran els patges fanalers, els músics, el patge reial Raimon amb totes les cartes dels infants de la vila i acompanyat pels altres patges, les carrosses amb les ofrenes de l’or, l’encens i la mirra, les 3 carrosses reials i tancant el seguici, la carrossa de les joguines del col·lectiu 1,2,3 picaparet.

Les carrosses reials, com s’ha fet en els darrers 3 anys, també han estat renovades amb motius orientals. Un altre ingredient que tampoc faltarà són els caramels, tot i que no plouran de forma continuada i agressiva.

La cavalcada comença aquest any pel Molí d’en Rovira i segons Amigó, els carrers d’aquest barri o General Cortijo són els millors punts per veure-la passar amb comoditat. Després de recórrer el Molí d’en Rovira i alguns carrers de la Girada, la Cavalcada continuarà pel carrer General Cortijo, la Rambla de Nostra Senyora, el carrer i la plaça de Sant Joan fins arribar a la plaça de la Vila, on els Reis d’Orient pujaran al balcó de la Casa de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: